Meteen naar de inhoud

Eurovisiesongfestival

mei 2021

Het Eurovisie Songfestival 2021, een langverwacht evenement dat in Ahoy Rotterdam plaatsvond, wist miljoenen kijkers over de hele wereld te betoveren met zijn muzikale pracht en spectaculaire optredens. Achter de schermen speelde echter nog een andere factor een essentiële rol in het creëren van een onvergetelijke ervaring: La Cuisine en Route en hun koks zorgde voor de smaaksensaties van artiesten, crew en gasten.

Het is de 4e keer dat Nederland het Eurovisiesongfestival mag verzorgen en onze koks zijn erbij. We zijn al een aantal weken aan de slag om de crew van het Songfestival van arbeidsvitaminen te voorzien. Nog een kleine week tot dé finale. Er wordt zo ontzettend hard gewerkt om een aantal wervelende Eurovisiesongfestival shows neer te zetten.

En dat er ondanks de corona-maatregelen toch publiek aanwezig kan zijn, maakt voor ons het feestje compleet. Leo is er zelf ook bij om dagen mee te draaien. Alle jongens vinden het heerlijk om weer met de jongens aan de slag te kunnen en hun passie te kunnen uitoefenen. Helaas mogen er binnen geen foto’s gemaakt worden, maar de reacties van de koks geeft ons ook weer energie!