Meteen naar de inhoud

Groots met een zachte G

Als La Cuisine en Route zijn we trots om onze koks te hebben geleverd aan het spraakmakende “Groots met een zachte G” concert van Guus Meeuwis. Het jaarlijks grootschalige concert, gehouden in het sfeervolle Philips Stadion in Eindhoven. Met een 3-daags concert en per dag 35.000 bezoekers, was het ouderwets druk.  

Al langer dan 10 jaar dragen wij ons steentje bij aan het muzikale evenement. De koks maken eten voor artiesten, personeel, sponsoren en bezoekers. Het is een waar genoegen om te zien hoe ons eten bijdraagt aan de algehele sfeer en beleving van het concert. Het ondersteunen van het hardwerkende personeel achter de schermen, en het vervullen van de honger van duizenden enthousiaste bezoekers, zijn aspecten waar we elke keer weer naar uitkijken.

Het zijn gemengde gevoelens dat we vernemen dat volgend jaar het evenement voor de laatste keer zal worden gehouden. Volgend jaar komen er nog 7 spectaculaire edities, waar we we nog één keer gaan genieten en kunnen proosten op de prachtige herinneringen die we hebben opgebouwd tijdens ‘Groots met een zachte G’.