Meteen naar de inhoud

KLM OPEN 2023

Als trotse partner van Vermaat Groep zijn wij gespecialiseerd in het voorzien van onze koks. Met een ruime ervaring in het bedenken, organiseren en verzorgen, streven wij ernaar om elk evenement onvergetelijk te maken. Zo ook: KLM Open.

In mei 2023 vond de 103e editie van het KLM Open plaats op de prachtige Bernardus Golfbaan in Cromvoirt. Dit hoog aangeschreven golftoernooi, onderdeel van de DP World Tour en georganiseerd door TIG Sports sinds 2004, werd mogelijk gemaakt door de terugkeer van KLM als naamgevende partner na twee jaar.

Het was de derde keer dat het KLM Open werd gehouden. Als team, waaronder  koks van La Cuisine en Route hadden we de taak om gedurende de vier dagen ongeveer 18.000 gasten te verwelkomen. In maar liefst acht verschillende VIP-lounges presenteerden we gerechten die met zorg en aandacht bereid zijn. We zijn dankbaar voor de mogelijkheid om deze zes koks aan het evenement te mogen leveren. Hun professionaliteit, energie en passie hebben bijgedragen aan het succes van KLM Open en hopen volgend jaar terug te keren.