Ga naar de inhoud

Over ons

DE DRIJVENDE KRACHTEN ACHTER LA CUISINE EN ROUTE

De ‘matchmaker’ voor koks en catering/restaurants

Ruim 20 jaar ervaring in horeca en bemiddeling/uitzenden

Wij staan bekend als een betrouwbare en altijd meedenkende partner. Inmiddels zitten we meer dan 20 jaar in het vak en in het bemiddelen voor, en uitzenden van koks. Elke dag opnieuw hebben we er veel plezier in om ‘de juiste kok op de juiste plaats’ te krijgen. Ons mooie vak draait in onze ogen om vakmanschap, kwaliteit en persoonlijke aandacht. En ook om snel schakelen. Daag ons gerust uit!

De grondlegger van La Cuisine en Route is Frans van Daatselaar. Als gepassioneerde en bijzonder ervaren kok ontdekte hij lang geleden al de enorm groeiende vraag naar goede koks. Na enige tijd nam zijn dochter Patricia het stokje van haar vader over en legde ze, samen met haar vader, een solide basis voor het huidige gespecialiseerde bemiddelings- en uitzendbureau La Cuisine en Route. Sinds 2016 heeft Claire van den Heuvel, van origine HR adviseur, het bedrijf overgenomen en heeft zij samen met haar team, waaronder Leo van Ruitenbeek en Sanne Marée het bedrijf verder uitgebouwd.

Betrokken en ervaren

Een hecht team met hart voor de zaak

Persoonlijk

‘Jullie zijn persoonlijk en betrokken’. Dat horen we vaak van onze koks. Een prachtig compliment natuurlijk.
Als kok en ‘onderdeel van de La Cuisine en Route familie’ ben je beslist geen nummer. We willen echt weten hoe je in elkaar zit, wat je ambities zijn en op welke plek jij het beste past. Feedback nemen we serieus. En daar leren we van. Elke dag opnieuw.

Samenspel

We houden als geen ander van ons mooie vak. En weten dat een goede communicatie en samenwerking uiterst belangrijk zijn. Net als snel schakelen. Dankzij onze jarenlange ervaring kunnen we gaten in je werkrooster goed en snel invullen. Om dat te bereiken lopen we voor onze opdrachtgevers en koks net een stapje harder en zijn we 24/7 bereikbaar.

Vakkundig

Koken is teamwork. Een kok moet zich thuis voelen bij de opdrachtgever en een klik hebben met het team. Daarom houden we vaardigheden bij en evalueren we met alle betrokkenen. Ook nemen we regelmatig een kijkje achter de schermen om feeling te houden met de werkvloer. En als je dat wenst, geven we praktisch advies op maat

Team La Cuisine en Route