Over ons

De drijvende krachten achter La Cuisine en Route

De ‘matchmaker’ voor koks en catering/restaurants

Ruim 20 jaar ervaring in horeca en bemiddeling/uitzenden

Wij staan bekend als een altijd meedenkende en betrouwbare partner. Inmiddels zijn we ruim 20 jaar actief in de horeca en in het bemiddelen voor en uitzenden van koks. Elke dag opnieuw hebben we er veel plezier in om ‘de juiste kok op de juiste plaats’ te krijgen. Ons mooie vak draait in onze ogen om vakmanschap, kwaliteit en persoonlijke aandacht. En ook om snel schakelen. Daag ons gerust uit!

De grondlegger van La Cuisine en Route is Frans van Daatselaar. Als gepassioneerde en bijzonder ervaren kok ontdekte hij lang geleden al de enorm groeiende vraag naar goede koks. Na enige tijd nam zijn dochter Patricia het stokje van haar vader over en legde ze, samen met haar vader, een solide basis voor het huidige gespecialiseerde bemiddelings- en uitzendbureau La Cuisine en Route. Sinds 2016 heeft Claire van den Heuvel het bedrijf overgenomen en heeft zij samen met Leo van Ruitenbeek de leiding over het bedrijf.

Betrokken en ervaren

Een hecht team met hart voor de zaak

Persoonlijk
‘Jullie zijn persoonlijk en betrokken’. Dat horen we vaak van onze koks. Een prachtig compliment natuurlijk.
Als kok en ‘onderdeel van de La Cuisine en Route familie’ ben je beslist geen nummer. We willen echt weten hoe je in elkaar zit, wat je ambities zijn en op welke plek jij het beste past. Feedback nemen we serieus. En daar leren we van. Elke dag opnieuw.

Samenspel
We houden als geen ander van ons mooie vak. En weten dat een goede communicatie en samenwerking uiterst belangrijk zijn. Net als snel schakelen. Dankzij onze jarenlange ervaring kunnen we gaten in je werkrooster goed en snel invullen. Om dat te bereiken lopen we voor onze opdrachtgevers en koks net een stapje harder en zijn we 24/7 bereikbaar.

Vakkundig
Koken is teamwork. Een kok moet zich thuis voelen bij de opdrachtgever en een klik hebben met het team. Daarom houden we vaardigheden bij en evalueren we met alle betrokkenen. Ook nemen we regelmatig een kijkje achter de schermen om feeling te houden met de werkvloer. Desgewenst geven we praktisch advies op maat.

Operationeel manager Leo van Ruitenbeek

Leo kent ongeveer alle keukengeheimen. Al op zijn 13e stond hij in de keuken en wist gelijk: ‘Ik word later kok!’ Leo is een allround kok met een ongekende ‘n passie voor eten en drinken. Hij noemt zichzelf de ‘verzachtende kant’ in de keuken en is een echte teamworker. Die er altijd naar streeft om als ploeg samen tot het beste resultaat te komen. Het leukste aan z’n werk vindt hij de afwisseling. Regelmatig vliegt plotseling weg van kantoor als een opdrachtgever heel dringend verlegen zit om een kok. Doordat Leo de keuken op zijn duimpje kent, spreekt hij dezelfde taal als de medewerkers op de werkvloer. Door een kijkje in de keuken te nemen ziet hij in één oogopslag hoe het daar reilt en zeilt en wat er efficiënter kan. Plannen in de keuken en het adviseren van opdrachtgevers vindt hij bijna net zo leuk als koken. Kortom, een kok in hart en nieren met een scherpe analytische blik.

 

LinkedIn

Word jij onze nieuwe collega?

Algemeen Manager Claire van den Heuvel

Claire stapte in 2016 op de rijdende trein van La Cuisine en Route. Samen met Leo vormt ze een prima zakelijk duo. Noemt zichzelf liever niet ‘de baas’. En al helemaal geen kok. Want stiekem kan ze eigenlijk niet echt goed koken. Dat laat ze graag aan haar koks over. Ze houdt van de horeca, heeft een HR-achtergrond en beschikt over uitstekende sociale antennes. Ze kijkt vooral naar de mens onder de koksmuts. Meedenken met de klant is voor Claire een tweede natuur. Ze stroopt graag de mouwen op. Haar motto: ‘Kom maar op!’ Ze is een ware regeltante en onthoudt de kleinste dingen. Regelmatig hoort ze dan ook: ‘Dat jij dat nog weet’. Het maken van een perfecte ‘match’ tussen de juiste kok en de opdrachtgever is haar dagelijkse uitdaging.

 

LinkedIn

© La Cuisine en Route | by JesseBolk.nl