Veelgestelde vragen

Voor opdrachtgevers

Ik heb een kok nodig voor één dag. Is dat mogelijk?

Nou en of! We detacheren koks voor één dag. Natuurlijk ook voor een periode van meerdere dagen, vakantievervanging of op projectbasis.

 

Voor welke expertise kan ik bij jullie koks terecht?

We werken met een grote pool van allround zelfstandig werkende koks. Ze dragen graag hun steentje bij aan (bedrijfs-)catering, productie, op partijen en beurzen/evenementen. Behoefte aan een gespecialiseerde kok zoals dieetkok, chef-kok of iemand die het vak van haver tot gort kent en horeca-advies kan geven? Neem contact met ons op. We denken graag met je mee welke kok het beste binnen jouw organisatie past.

 

Op welke wijze vraag ik een dienst aan?

Kok nodig? Stuur een mail naar planning@lacuisineenroute.nl. Dan gaan we direct één van onze koks mobiliseren. Hebben we nog niet eerder samengewerkt? We vinden het fijn om dan even te bellen, zodat we helder hebben wie je precies zoekt.

 

Wat is het tarief voor het inhuren van een kok?

Het tarief is afhankelijk van de aanvraag. Je ontvangt een samenwerkingsovereenkomst op maat. Meer weten? Bel of mail ons. We lichten het financiële plaatje graag toe.

 

Zijn er Algemene Voorwaarden van toepassing?

Ja, deze zijn bedoeld om misverstanden te voorkomen. Bekijk de Algemene Voorwaarden.

 

Waarom kies ik voor La Cuisine en Route als samenwerkingspartner?

We zitten al twintig jaar in dit mooie vak en kijken verder dan het gewenste resultaat. Ons netwerk bestaat uit hele verschillende koks, die de kneepjes van het vak kennen. We vinden het belangrijk om te zien waar onze koks aan de slag gaan. Zodat we snappen wie waar past en er ook écht een klik is tussen jullie organisatie en de kok. Niet voor niets vragen onze opdrachtgevers vaak dezelfde kok weer terug. 

 

Hoe werkt de administratieve procedure?

We werken met een handzaam administratief systeem Team-Uren-plan Online. Na de dienst laat de kok zijn digitale werkbriefje, via zijn mobiel, op de locatie zelf ondertekenen. Jij als opdrachtgever ontvangt dan direct ook een exemplaar in je mailbox. Wekelijks ontvang je een factuur met de daarop gewerkte uren of dagen van die week.

 

Zijn jullie goed bereikbaar?

Absoluut. Je kunt ons altijd bellen op 06-10289692. We genieten ook van ons weekend en van onze nachtrust, maar voor spoedgevallen zijn we 24/7 bereikbaar.

© La Cuisine en Route 2019 | by Jesse Bolk Webdesign & Development