Veelgestelde vragen

Voor koks

Hoe werkt detacheren via La Cuisine en Route?

Schrijf je in via deze website of bel met ons voor meer informatie. We plannen een kennismakingsgesprek om elkaar persoonlijk te leren kennen. Kies je ervoor om voor ons aan de slag te gaan, dan maken we een account voor je aan. Hierin geef je jouw beschikbaarheid aan. We kunnen jou dan benaderen voor een dienst. Zodra jij akkoord gaat met een dienst, word je ingepland. Deze is dan direct zichtbaar in het online roosterprogramma. Via dit programma op je mobiel laat je aan het einde van de dienst op de locatie een digitaal werkbriefje aftekenen.

 

Op welke manier kan ik me bij jullie inschrijven?

Meld je aan via het inschrijfformulier op deze website. Of stuur een mail naar planning@lacuisineenroute.nl. Bellen mag natuurlijk ook naar Claire, Klarine of Leo via 06-10289692.

 

Moet ik zzp’er zijn om me in te schrijven?

Nee, zeker niet. Je kunt via een payroll constructie aan de slag. We werken daarvoor samen met een gecertificeerde partij. Dus heb je een vaste baan en wil je daarnaast af en toe een dag werken? Of twijfel je om zzp’er te worden? Dan is deze vorm een goed alternatief.

 

Hoe zit ‘t met de modelovereenkomst?

Wij hebben een goedgekeurde modelovereenkomst van de Belastingdienst, die de komende jaren van toepassing is op al onze opdrachten. Mits de Belastingdienst niet met aangepaste regels komt. Maar dat hoor je dan tijdig.

 

Klik hier voor onze modelovereenkomst.

 

Waar zitten jullie opdrachtgevers?

Onze opdrachtgevers zitten verspreid over heel Nederland. Enkelen richten zich op à la carte. En daarnaast werken we vooral veel samen met cateraars. Van de kleine cateraar op de hoek tot de grotere gerenommeerde (bedrijfs-)cateraars. Aanvragen zijn divers: van productiediensten, partijen, beurzen tot evenementen.

 

Werken jullie met een digitaal systeem?

Wij werken met Team-Uren-plan Online: een digitaal programma waarin je je beschikbaarheid aangeeft en je diensten zichtbaar zijn. Ook vind je daar de digitale werkbriefjes, die je via je mobiel op locatie laat aftekenen. Het programma is trouwens eenvoudig te installeren.

 

Is er een minimaal aantal uren vereist per dienst?

Ja. Per opdrachtgever hebben we hierover afspraken gemaakt. Het gaat in elk geval om minimaal zes uur, mits de dienst van te voren korter is aangevraagd.

 

Ik ben nieuwsgierig naar mijn uurtarief.

Om je een recent overzicht te geven, sturen we je bij de inschrijving een overzicht van de tarieven en de reiskostenvergoeding toe.

 

Zijn er Algemene Voorwaarden van toepassing?

Jazeker, maar dat is niet in één zin te beschrijven. Lees deze Algemene Voorwaarden vooral op je gemak door. Heb je nog vragen? Dan horen we het graag.

 

Stel dat ik ziek ben, hoe staat het dan met annuleren van de dienst?

Ook daar hebben we afspraken voor gemaakt met opdrachtgevers. Dit is afhankelijk van het moment waarop je jouw dienst annuleert. Zie de info in de Algemene Voorwaarden.

 

Hoe zit het met de betalingstermijn van mijn facturen?

Wij werken met ‘self billing’dus sturen jou wekelijks een factuur met alle diensten van de afgelopen week.Je ontvangt je geld binnen 30 dagen.

 

Ik heb toch nog een andere vraag. Hoe kan ik jullie het beste bereiken?

Heb je een andere vraag of wil je een persoonlijk gesprek? Je bent altijd van harte welkom voor een kop koffie. Mail planning@lacuisineenroute.nl of bel naar 06-10289692.

© La Cuisine en Route | by JesseBolk.nl