Ga naar de inhoud

Beurzen en evenementen

Elk jaar worden er verschillende soorten evenementen en beurzen georganiseerd, variërend van paardensportevenementen in prachtige buitenomgevingen tot kunstbeurzen waar elke stand met allure is ingericht. Of het nu in het MECC is of in Davos, onze koks staan klaar!

Elk evenement heeft zijn eigen specifieke behoeften. Of het nu gaat om VIP-catering, skyboxen, tijdelijke à la carte restaurants die speciaal voor het evenement worden opgezet, of de lunchbalie waar verse broodjes worden bereid. Als kok word je geplaatst op een zichtbare locatie en zorg je ervoor dat de gasten optimaal worden verzorgd. Vaak wordt er speciaal voor een evenement een keuken opgebouwd, wat voor de kok en het keukenpersoneel logistieke uitdagingen met zich meebrengt.

Naast evenementen zijn er tal van vakbeurzen en publieksbeurzen waar cateringactiviteiten plaatsvinden, zowel op de beurs zelf als tijdens uitgebreide borrels of diners na afloop, waar gasten kunnen netwerken. Onze koks hebben ruime ervaring en staan klaar om ook hier te helpen.

KLM Open
Cromvoirt/Amsterdam

Horecava Amsterdam
Amsterdam

Dutch Grand Prix F1

Zandvoort

Vakantiebeurs

Utrecht

Tefaf

Maastricht

JIM

Maastricht